Tandfyldning på Amager i København

Er der hul i en tand, skal det repareres med en fyldning, da det ellers bliver dybere. Hvis hullet ikke repareres kan det i sidste ende medføre, at tanden måske skal rodbehandles. Kun hvis hullet er meget lille, kan det standses og fyldningen undgås. Skulle uheldet være ude, står vi klar til at hjælpe med tandfyldning på Amager i København.

Plastfyldninger har tendens til at blive gule med årene blandt andet grundet misfarvninger fra tobak, drikke eller mad. En fyldning skal ikke være utæt for at kunne blive skiftet – vi skifter også ofte fyldninger af kosmetiske årsager.

Sølvfyldninger

Sølvfyldninger blev af sundhedsstyrelsen forbudt at fylde i tænder i 2007. En sølvfyldning består blandt andet af tungmetallet kviksølv og andre metaller i pulverform. Der er flere årsager til at skifte en sådan fyldning ud, selvom den er intakt. Kosmetisk er en tandfyldning af sølv ikke noget kønt syn, og hvis du får den skiftet ud med plast, vil tanden ikke skille sig ud, hvorved det ikke ses, at der engang har været et bor i tanden. Hvis der er tale om en stor fyldning kan den udskiftes med en krone.

Kontakt os for at høre mere om tandfyldning

Har du behov for tandfyldning i København? Så er du meget velkommen til at kontakte os i dag. Du finder vores klinik på Amager. Du kan kontakte os på telefon: (+45) 32 58 00 40 eller mail: info@minmund.dk. Vi ser frem til at finde den bedste løsning til dig.

Ring til os
32580040
Skriv til os