Akut tandlæge på Amager

Når uheldet er ude

Har du behov for en akut tandlæge på Amager? Ring hurtigst mulig til klinikken! Vi tilbyder smertelindrende behandling samme dag – dog kan der forekomme ventetid. Hvis du skal bruge en tandlæge, så kontakt os på telefon: (+45) 32 58 00 40 eller mail: info@minmund.dk – Vi er klar til at hjælpe dig!

Gode råd i forbindelse med akut henvendelse

  • Tandpine: Rens munden med vand. Forsøg desuden rensning med tandtråd, da årsagen kan være madrester mellem tænderne. Hvis tandpinen er vedvarende, bør du opsøge tandlæge.
  • Bid i tunge eller læbe: Brug en ren klud som presse på området, da pres stopper blødningen. Reducer hævelsen med et koldt omslag. Hvis blødningen ikke stopper, bør du opsøge akut tandlæge eller skadestue.
  • Knækket/brækket tand: Rens området med vand for at fjerne snavs/skidt. Et koldt omslag vil dæmpe hævelsen. Husk at gemme tanden eller fligen af tanden og medbring denne til tandlægen, da de måske vil være i stand til at lime tanden eller stykket på.
  • Brud på kæben: Undgå at bevæge kæben. Opsøg akut tandlæge eller skadestue. Brug koldt omslag til dæmpe smerten.

Udenfor vores åbningstid kan du altid kontakte tandlægevagten.
Husk sygesikringskortet og kontant betaling.
(Børn under 18 år afregnes med kommunen).

Tandlægevagten, Oslo Plads 14, 2100 København Ø (ved Østerport Station).

Har du behov en akut tandlæge på Amager?

Hvis du har behov for en akut tandlæge på Amager, står vi klar til at hjælpe. Du er meget velkommen til at kontake os på telefon: +45 70 25 00 41.

Ring til os
32580040
Skriv til os